Agenda Escolar TALKUAL Quart Setmana Vista

Agenda TALKUAL. Setmana vista. Mida 155x215 mm. Idioma Català.

Per a noies naturals, diferents i úniques com tu, que s'organitzen de setembre a setembre. Agenda de tapa dura amb goma elàstica suau i butxaca a la contratapa per guardar papers 'top secret'. Interior a tot color. Amb regla-punt amb plantilla per dibuixar formes i personalitzar els apunts i 276 adhesius temàtiques per decorar. Amb cantonades microperforades per localitzar ràpidament el dia /setmana en curs.

Aquesta agenda té tot el necessari per organitzar-se. Perquè, millor fer-ho, que ens coneixem! Què és 'tot el necessari per organitzar-'? Doncs horaris setmanals, llistes de propòsits del curs, pla mensual per tenir mes a mes sota control, fulles per anotar tots els projectes, apartat de contactes VIP, llistes de coses perquè el teu cap boig no us oblideu de res, apartat per a l'organització de tots els festasses que t'esperen aquest curs, un altre per a plans #TALKUAL i un espai per anotar les pelis i sèries top.

En l'anualitat trobaràs: dies festius, canvis d'estació i canvis d'hora, dies molt especials i curiosos i una frase TALKUAL cada setmana.
Referència   DescripcióDisponibilitatPREU/U Unitats
215020 AGENDA ESCOLAR TALKUAL 1/4 S/ VISTA 19-20 ROSA CATALA7/10 dies9.87€ Afegir
215022 AGENDA ESCOLAR TALKUAL 1/4 S/ VISTA 19-20 TURQUESA CATALA24/48 hores10.18€ Afegir
Preus sense IVA