Arduino student kit pack aula

Descripció
Transforma la teva aula amb el lot Educació per a Aula d'ARDUINO, dissenyat per ensenyar a estudiants de secundària els fonaments essencials de programació, codificació i electrònica.

Aquest lot educatiu està dissenyat per a ser accessible per a tothom, sense requerir coneixements ni experiència previs. Les guies pas a pas proporcionen un suport sòlid, permetent als educadors organitzar les lliçons segons les habilitats dels alumnes. Ofereix als teus estudiants l'oportunitat de desenvolupar confiança en programació i electrònica a través de lliçons guiades i experimentació oberta.

A més de potenciar habilitats tècniques, el lot també se centra a ensenyar habilitats vitals del segle XXI, com la col·laboració i la resolució de problemes. Cada lot està dissenyat per a 8 estudiants, agrupats per parelles, fomentant la col·laboració i el treball en equip.

Amb un total de 9 lliçons i 2 projectes oberts, el temps total d'aprenentatge estimat és de 25 hores. Eleva l'experiència educativa a la teva aula amb el lot Educació per a Aula d'ARDUINO!
Referència   DescripcióDisponibilitatPREU/U Unitats  
NT10ARD150ARDUINO STUDENT KIT PACK AULAA consultar
323.98€
IVA inclòs