Vols ser client?
  Iniciar sessió
  
  
Resultats de la recerca

Condicions Generals

COMANDES 
Totes les comandes enviades entre les 9h i les 16h tindran sortida a la mateixa tarda amb un termini d’entrega entre 24h i 48h depenent de la població. 

ENVIAMENTS
Enviarem a ports pagats: 

    -Les comandes que superin els 60€ Provincia de Tarragona. 
  
Totes les comandes que siguin inferiors tindran un cost adicional de 5€ en concepte de col•laboració de transport. 

Es molt important que quan recepcioneu la mercaderia reviseu que els paquets estiguin en bon estat i també que coincideixin el numero de paquets que indica el transportista amb els que s’entreguen realment. Si no es així, cal indicar-ho en el comprovant d’entrega, d’aquesta manera nosaltres podem agilitzar la reclamació a la nostre agencia. 

CANVIS I DEVOLUCIONS 
No es farà cap canvi ni devolució de material passats 10 dies de l´entrega i caldrà presentar el comprovant de compra (factura, albarà, …) juntament amb el material i una breu explicació amb el motiu de la devolució.
Una vegada passat nota a Comercial Reus 4atre, s.l. del canvi o devolució el vostre comercial de zona o be l’agencia de transport passarà a fer la recollida.

PREUS 
Tots els preus que surten reflexats en aquesta pàgina web son nets, a falta d’aplicar l’iva.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
ACCEPTAR Més informació