977 327 350 | Atenció telefònica Dll-Dv 9h a 13h / 15.30h a 19.30h IVA inclòs
  Vols ser client?
   Iniciar sessió
  
  
Resultats de la recerca

Història

  

Comercial Reus 4atre, S.L., és una empresa fundada l’any 1992, amb una experiència professional de més de 40 anys en el sector.

Estem especialitzats en el subministrament de: Papereries, Centres d’Ensenyament Públics i Privats, Organismes Oficials, Empreses..., proporcionant material i mobiliari escolar, d’ oficina, informàtica, audiovisuals, higiene...

Actualment disposem d’unes instal.lacions de mès de 2500m2, de les quals, 500 m2 són d’autoservei amb més de 7000 referències en estoc. 

Comercial Reus 4atre, S.L. compte amb un equip humà de més de 15 persones qualificades, que tenen com a principi fonamental donar sempre un bon servei i procurar satisfer les necessitats de tots els nostres clients.

Des de l’any 2001, formem part d'un grup de compres, “DESCOM” que funciona a nivell nacional.
Totes les empreses que formen part de Descom són professionals en el sector de l’ensenyament i de l’oficina, i la papereria, sent coparticips en conjuminar esforços per a aconseguir donar als nostres clients, la major innovació que hi ha en el mercat.

Estem molt agraïts a tots aquells que han dipositat la seva confiança i fidelitat en nosaltres, ja que gràcies a ells estem constantment creixent i millorant el nostre servei.
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
ACCEPTAR Més informació