Vols ser client?
  Iniciar sessió
  
  
Resultats de la recerca

Notícies

educa3 ANAR >>>
 
Grup DESCOM presenta la seva nova línia de robòtica educativa per a l'aula.

Creativitat, pensament crític, col·laboració, comunicació i lideratge són les habilitats que necessiten els estudiants d'avui per esdevenir professionals innovadors. Conscient d'aquesta premissa, Grup DESCOM presenta la seva línia de robòtica educativa i recursos TIC per a alumnes des d'Infantil fins a Batxillerat.

Una de les seves novetats és Tiggly, un joc dirigit a nens d'entre 2 i 8 anys amb el qual poden aprendre les formes, les matemàtiques i l'abecedari. Compost per elements de manipulació, uneix els beneficis educatius del joc físic tradicional amb la interactivitat de les tauletes. Per als estudiants d'entre 3 i 7 anys, la firma proposa Cubetto, un robot de fusta que els ensenya els principis de la programació i els permet desenvolupar la seva imaginació.

Diverses edats

VEX IQ és un sistema de robòtica dissenyat per oferir als joves d'entre 8 i 14 anys una plataforma per desenvolupar àrees com el disseny, el muntatge i la programació de robots i sistemes mecànics automatitzats. Els alumnes d'11 a 18 anys poden treballar amb VEX EDR, que amplia les possibilitats de disseny, muntatge i programació. Cubelets, per la seva banda, s'adreça a l'alumnat d'entre 4 i 12 anys i està compost per cubs modulars magnètics d'acció, sensors i d'entrada / sortida que eliminen la necessitat d'un sistema de programació complex. Una altra de les seves novetats és Phiro, un robot 3-en-1 que pot ser programat per alumnes d'entre 4 i 16 anys mitjançant teclat, targetes o llenguatges de programació com Scratch o PocketPC.
simo ANAR >>>
 

SIMO EDUCACIÓ 2017 es consolida com a referent en innovació TIC per al món professional de l'ensenyament.

La fira va rebre la visita de 9.442 professionals - un 15% més que en 2016- amb especial presència de docents, directors i equips directius de centres, així com coordinadors TIC, de totes les regions espanyoles.

Organitzada per IFEMA, SIMO EDUCACIÓ reunir al pavelló 12 de Fira de Madrid les propostes i innovadores solucions per millorar l'activitat docent de 231 empreses de 18 països.

Ponències, tallers pràctics, o per primera vegada la Jornada per a directors dels centres educatius i l'espai MAKERS, van omplir els auditoris d'aquesta edició.

A més, les propostes presentades a SIMO EDUCACIÓ han captat l'atenció de professionals de tot tipus de centres. En aquest sentit, cal assenyalar que el 38% dels visitants provenien de centres públics; el 29% de concertats, i el 33% de privats. 
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
ACCEPTAR Més informació